Після трьох тижнів відсутності Шойгу з’явився в інфопросторі і прокоментував війну

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Після трьох тижнів відсутності міністр оборони РФ Сергій Шойгу з’явився в інфопросторі та прокоментував війну Росії в Україні.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення російських державних телеканалів.

Як ідеться в оприлюднених цитатах, Шойгу заявив, що Росія «послідовно виконує план визволення» територій, контрольованих угрупованнями «ДНР» та «ЛНР», а США та інші західні країни роблять все, щоб «максимально затягнути перебіг війни».

«Обсяги постачання іноземного озброєння, які зростають, наочно демонструють їхні наміри провокувати київський режим воювати «до останнього українця», – цитують міністра оборони РФ офіційні ЗМІ.

Востаннє Сергій Шойгу з’являвся в інфопросторі 29 березня.

Протягом цього періоду у ЗМІ та соцмережах ширились припущення про те, що у нього – проблеми зі здоров’ям. Однак офіційного підтвердження чи спростування такої інформації за цей час не було.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.