«Закликаємо стати на сторону правди». Україна відповіла на звинувачення президента Сербії

Економіка, Кримінал, Новини, Політика
Україна категорично відкидає безпідставні звинувачення, з якими виступив президент Сербії Александар Вучич.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Міністерство закордонних справ України.

17 квітня Вучич заявив, що Сербія продовжить польоти до росії, попри повідомлення про «мінування» рейсів. Він стверджує, що за такими повідомленнями стоять Україна та одна країна Євросоюзу, яку він не назвав.

«Сьогодні пілот отримав повідомлення про бомбу десь над Словаччиною, але він продовжував летіти, тому що ми знаємо, що повідомлення є неправдивими», — сказав президент Сербії.

«Його заяви про нібито причетність України до повідомлень про мінування літаків сербських авіакомпаній, які здійснюють польоти до рф, не відповідають дійсності. Закликаємо Белград стати на сторону правди й повною мірою долучитися до підтримки України», — наголосив речник українського МЗС Олег Ніколенко.

У Києві розчаровані тим, що Сербія досі не приєдналася до санкцій ЄС, запроваджених щодо росії за її війну проти України.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.