Оперативна інформація станом на 15.04.2022 щодо російського вторгнення (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Розпочалася п’ятдесят перша доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

Про це інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на щоденний портал Воїн-інфо.

“Она утонула” з цієї відповіді відомому амереканському телеведучому Ларі Кингу про затонулу підлодку “Курськ” 20 років тому почалася президенська карєра путіна. І вона таки “утонула” цього року “Москва” великий ракетний крейсер, з 510 особового складу врятуватися вдалося лишень 54 членам екіпажу. Один такий крейсер є еквіваленьом 1 танкової дивізії. Сам корабель коштував 750 мільйонів доларів і це без озброєння. На борту крейсера могли знаходитись дві ядерні боєголовки.

Триває повномасштабна збройна агресія російської федерації проти нашої Держави.
Противник продовжує завдавати ракетно-бомбових ударів по інфраструктурі населених пунктів України.
На Волинському та Поліському напрямках окремі підрозділи збройних сил республіки білорусь виконують завдання з прикриття українсько-білоруського кордону в Брестській та Гомельській областях.
На Сіверському та Слобожанському напрямках обстановка без змін.
На Південнобузькому напрямку противник намагається провести фортифікаційне обладнання позицій, поповнює запаси озброєння та військової техніки, боєприпасів і паливно-мастильних матеріалів. Веде розвідку із залученням безпілотних літальних апаратів.
На Донецькому і Таврійському напрямках основні зусилля ворог зосереджує на спробах захоплення населених пунктів Попасна і Рубіжне. Успіху не має.
Так, на території Донецької та Луганської областей за минулу добу відбито вісім атак ворога, знищено чотири танки, шість бронетранспортерів, чотири бойових машини піхоти, а також одну артилерійську систему противника.
Захисники Маріуполя з моменту облоги міста російськими військами завдали окупантам величезних втрат в живій силі та техніці. Так, бійці окремого загону спеціального призначення (полку) “Азов” знищили та поранили понад 2 тисячі загарбників.

За даними американського військового відомства, на Сході та Півдні України Росія має 65 оперативних батальйонних тактичних груп. За межами цих регіонів російської армії немає.

Окрім того, в Пентагоні впевнені, що невдовзі Росія намагатиметься доставити додаткові БТГ протягом наступних декількох днів.
Окупанти розстріляли сімох людей у с. Правдине на Херсонщині і підірвали будинок із загиблими. Ними виявилися працівники агропідприємства «ТАС Таврія».

Росіяни продовжують дивуватися тому, наскільки вони залежні від міжнародної торгівлі. Точніше, немає торгівлі – немає залежності, і ось спікерка Совєта Федерації Росії Валентина Матвієнко здивувалася, що Росія імпортує цвяхи, попри виробництво металу в країні. Понад 84% російського імпорту цвяхів йде з Білорусі, а ще 10% – з Китаю.

Разом переможемо! Слава Україні!

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.