На Прикарпатті мобілізували приблизно 18 тисяч осіб та 800 одиниць техніки

Новини, Політика, Суспільство

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну на Івано-Франківщині мобілізували приблизно 18 тисяч осіб та близько 800 одиниць техніки.

Про це під час брифінгу розповів Юрій Мухін, заступник військового комісара обласного центру комплектування, передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Також, з його слів, у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки Прикарпаття на облік стали понад 8 400 військовозобов’язаних, які переїхали з інших областей України. З них приблизно 1 800 — вже мобілізовані.

«За цей період приблизно 3 330 військовозобов’язаних та понад 180 одиниць техніки перебувають у підрозділах територіальної оборони області. Також 950 військовозобов’язаних та 70 одиниць техніки – у сформованих стрілецьких батальйонах», – каже Юрій Мухін.

Він також закликає тих, хто має досвід роботи у складі екіпажів танків, піхоти, підрозділів повітряної оборони чи артилерії, терміново з’явитися до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Після цього їх відправлять на відповідні навчання.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.