На кордонах Сумщини постійно присутні російські війська — Голова Сумської ОВА

Новини, Політика, Суспільство

На кордонах Сумщини спостерігається постійна присутність російських військ, однак наразі відсутній ризик масштабного вторгнення. Мешканців просять не покидати територію Сумської області та працювати для підтримки економіки країни.

Пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голову Сумської ОВА Дмитра Живицького.

Відомо, що протягом 11 квітня 6 одиниць російської техніки передано Збройним силам України. Є загиблі та постраждалі.

Живицький розповів, що уряд виділив 250 мільйонів гривень для відновлення інфраструктури Сумської області. 10 квітня державна влада України виділила 1 мільярд гривень на відбудову звільнених від російських військ територій.

Живицький додав, що відновлюють постачання бензину в населених пунктах, розчищають автомобільні дороги, налаштовують внутрішнє транспортне сполучення, а також роботу підприємств. Зокрема розпочалася посівна кампанія, а також відновлено роботу 70% навчальних закладів.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.