В Україні відновлюється процес реєстрації сільгосптехніки

Економіка, Новини, Суспільство

Сектор реєстрації сільськогосподарської техніки в Україні поступово відновлює свою роботу та у багатьох регіонах працює у штатному режимі.

Пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на інформацію ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області  та таке ж повідомлення, що  опублікуване прес-службою ГУ в Чернівецькій обл. на сторінці у Facebook.

«Задля недопущення зриву весняно-польових робіт та посівної кампанії, з метою забезпечення безперебійної роботи агропромислового комплексу Житомирщини в цілому, — Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області повідомляє про відновлення процесу реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку сільськогосподарської техніки», — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що з моменту введення воєнного стану в Україні здійснення обліку сільгосптехніки було тимчасово призупинено у зв’язку з обмеженням доступу до державних реєстрів.

Щоб детально дізнатись про процес реєстрації та зняття з обліку сільськогосподарської техніки, варто звертатись за консультаціями до місцевих органів ГУ ДПСС.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.