Удар по Миколаєву: ракети потрапили до ангар іноземного підприємства

Економіка, Новини, Політика, Суспільство

Російські ракети, випущені увечері 10 квітня по Миколаєву, потрапили до ангарів катарського підприємства у Миколаївській області

Пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голову Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кім.

Вчора вночі бахнуло, всі про це писали. Приховувати не буду – там ракети, коригування не треба. Це російські окупанти напали на підприємство з Катару на території нашої області. Постраждалих нема. Там два ангари порожні. Охоронець постраждав від розбитого скла, – наголосив він.

За його словами, росіяни масово відмовляються їхати в Україну під будь-якими приводами, їх уже “навіть не лякає в’язниця – так хочеться жити”.

Навіть їм уже зрозуміло, що ходить така історія, що приїхав без однієї руки – отже, служив у Чорнобаївці, приїхав із трьома руками – служив у Чорнобилі… Їдуть до нас ті, хто там далеко, хто не має інтернету – їм тут наобіцяли квартири, що їх зустрічатимуть, що вони будуть героями. Ну, поки доїдуть, їм розкажуть, – заявив Кім.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.