У Харкові на подвір’ях багатоповерхівок знайшли міни уповільненої дії, – Синєгубов

Новини, Політика, Суспільство

Харківські рятувальники ліквідовують вибухонебезпечні предмети в Індустрілаьному, Київському та Немишлянському районах

У Харкові виявили російські міни уповільненої дії, які розкидані на вулицях і на подвір’ях житлових будинків.

Про це повідомив голова харківської ВЦА Олег Синєгубов, передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ .

За його даними, в Харкові почали виявляти російські міни уповільненої дії.

“У різних районах міста фіксуємо міни уповільненої дії. Це Індустріальний район, Київський, Немишлянський та ін. Боєприпаси з пластиковим корпусом, невеликого розміру, вагою близько 1,5 кг. Фіксуємо по подвір’ях житлових будинків та вулицях”, – написав у телеграм Синєгубов.

Він закликав громадян в жодному разі не брати такі боєприпаси в руки, не підходити до них, не намагатися ліквідувати самостійно.

“Якщо побачили вибухонебезпечний предмет – негайно викликайте рятувальників за номером 101. Станом на зараз рятувальники продовжують виявляти такі міни та ліквідовувати. Без нагальної потреби – не виходьте з укриттів, міна в будь-який момент може вибухнути!” – підсумував голова Харківської ВЦА.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.