Орки готуються, найближчими днями полізуть, – Гайдай анонсує спробу прориву росіян на Луганщині

Новини, Політика, Суспільство

Російські окупанти щільно обстрілюють Луганську область. Глава Луганської ОВА Сергій Гайдай заявив, що окупанти готуються до наступу.

Гайдай: Найближчим днями, на жаль, полізуть.

Відповідну інформацію Гайдай озвучив у своєму зверненні в телеграмі. Він повідомив, що агресор здійснив спробу наступну зранку 8-го квітня, однак майже втратив танк, про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ .

“Сьогодні зранку лізуть. Вже один танк підбитий. На жаль, тільки просто підбитий, а не знищений”, – зазначив глава Луганської ОВА.

Гайдай розповів, що окупанти готуються до наступу, але точно не відомо, коли росіяни спробують здійснити прорив.

Але не зупиняються падлюки. Постійно “утюжать”, чітко розуміємо, що готуються. Готуються тварюки. Коли саме це буде той прорив поки що чітко незрозуміло. Але найближчим днями, на жаль, полізуть,
– заявив він.

Він додав, що агресор не може продавити оборону українських захисників. Через це росіяни постійно обстрілюють Луганщину “Градами, “Смерчами” і літаками.

Важливо! Збройні Сили України дають відсіч ворогу. Ми – під надійним захистом наших військових. А міжнародні партнери підтримують Україну і накладають санкції на Росію.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.