Імовірність залучення збройних сил Білорусі до агресії проти України та ймовірність завдання ударів по Україні з Білорусі залишається – Міноборони

Новини, Політика, Суспільство

Залишається ймовірність залучення збройних сил Білорусі до збройної агресії проти України, також залишається високою ймовірність завдання ракетно-авіаційних ударів по Україні з території Білорусі, зазначив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник,про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ .

“Зберігається ймовірність залучення збройних сил Республіки Білорусь до збройної агресії проти України. Визначені підрозділи продовжують виконувати завдання з прикриття ділянки українсько-білоруського кордону. Також залишається високою ймовірність завдання ракетно-авіаційних ударів по Україні з території Республіки Білорусь”, – сказав він на брифінгу в медіацентрі “Україна” в Києві в п’ятницю.

Речник зазначив, що триває переміщення підрозділів східного військового округу з території Білорусі до Росії.

“Окремі підрозділи збройних сил Росії, які були виведені з Поліського операційного району, наразі перебувають на території Білорусі. Очікується переміщення підрозділів східного військового округу до Бєлгородської області після відновлення їхньої боєздатності. Водночас противник залишає частину сил і засобів на території Білорусі для ведення демонстраційних дій”, – наголосив Мотузяник.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.