Українська харчова промисловість розгортатиме нові потужності

Економіка, Новини, Політика

Українська харчова промисловість розгортатиме нові потужності та найматиме нових працівників завдяки державному замовленню на соціальні продукти.

Зокрема, йдеться про 300 таких підприємств, заявив у своєму відеозверненні прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, повідомляє прес-служба КМУ, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

«Держава закуповує для українців, які перебувають у прифронтових містах, 10 млн продуктових наборів, аби потім безкоштовно роздавати їх людям. Це набори із більш ніж 10 ключових продуктів», — зазначив очільник уряду.

За словами прем’єр-міністра, наразі на 100% закуплено крупи, макаронні вироби, олію, молоко, цукор. Також продовжується закупівля консервів, зерна, хлібобулочних виробів, чаю та кави та іншого продовольства.

Крім того, Д.Шмигаль повідомив, що уряд найближчим часом розгляне і затвердить окремий кредитний продукт для торгових мереж, аби пожвавити їхню співпрацю з українськими виробниками.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.