Посол Мельник розкритикував Меркель за відпочинок в Італії

Новини, Політика, Суспільство
Посол України в Німеччині Андрій Мельник піддав критиці ексканцлерку ФРН Анґелу Меркель, яка проводить приємну відпустку в Італії.

 Інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ. з посиланням на Укрінформ щодо висловлення у Твіттер власного відношення   послом України Мельником

«Звісно, ​​у Флоренції на вулицях не лежать убиті жінки та діти. Але тут так багато культури і мистецтва. Чудово», – написав дипломат.

Про те, що Меркель відпочиває в Італії, написав, зокрема, німецький таблоїд Bild.

«Президент України Володимир Зеленський запросив колишнього канцлера Анґелу Меркель отримати уявлення про звірства в Бучі. Але Меркель зараз знаходиться в абсолютно інших сферах. Вона наразі насолоджується весняним сонцем у Флоренції! З суботи колишній канцлер приватно перебуває в Тоскані», – повідомило ЗМІ.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський запросив колишніх канцлера Німеччини Ангелу Меркель та президента Франції Ніколя Саркозі, які очолювали країни під час Бухарестського саміту НАТО 2008 року, коли Україні було відмовлено в наданні ПДЧ, відвідати Бучу й подивитися, до чого призвела політика поступок росії.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.