Коли в Україну увірветься потепління: синоптики дали прогноз до кінця квітня

Здоров'я, Новини, Суспільство

У квітні в Україні кілька разів буде спостерігатися різка переміна температури. Початок місяця буде холодним, в західних регіонах може випасти сніг. Проте вже за два тижні повітря прогріється до 15 градусів вище нуля.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посилагнням  на синоптик Укргідрометцентру. Вони стверджують, що середня температура в квітні становитиме 9-13 градусів тепла.

На заході країни у першій половині місяця відбудеться похолодання, можливі навіть заморозки. Потепління до +15 слід очікувати після 10 числа. Наприкінці квітня йтимуть дощі з грозами.

На сході ситуація буде іншою. На початку місяця тут навпаки буде тепло і сонячно, термометр показуватиме до 17 градусів вище нуля. У другій половині квітня повітря має прогрітися до +20.

В центральній Україні вже з 5 квітня стане значно тепліше. Стовпчик термометра показуватиме до 17 градусів. Після 24 числа температура буде поступово зростати.

Раніше OBOZREVATEL повідомляв, яку погоду прогнозують народні синоптики на квітень.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.