Кулеба зустрівся у Варшаві з Дудою

Новини, Політика, Суспільство
Президент Польщі Анджей Дуда і міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на зустрічі у Варшаві обговорили оборону та підтримку України.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на видання, про це глава української дипломатії повідомив у Твітері.

«У розвиток активного діалогу з Президентом Володимиром Зеленським Президент Польщі Анджей Дуда прийняв мене сьогодні у Варшаві», – написав Кулеба.

Він додав, що Україна високо цінує сильну підтримку Польщі та її гостинність щодо українців.

Глава МЗС зазначив, що “вільна і сильна Україна – це вільна і сильна Польща і Європа”.

Своєю чергою канцелярія Президента Польщі повідомила у Твітері, що розмова Кулеби та Дуди стосувалася ситуації в Україні, її оборони від російської агресії та підтримки, яку Польща надає своєму східному сусіду.

Як повідомляв Укрінформ, 30 березня міністра закордонних справ Дмитра Кулеба прийняв у Варшаві прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький.

Від початку повномасштабного російського вторгнення в Україну Польща прийняла 2,3 млн українських біженців.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.