“Хочу допомогти нашим військовим”. Футзаліст “Урагану” виставив на продаж дві золоті медалі (фото)

Економіка, Новини, Політика, Суспільство

Футзаліст Олександр Дичук виставив на аукціон дві медалі, які виграв разом із командою народного футбольного клубу “Ураган” на всеукраїнських змаганнях.

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Спортсмен розповів кореспондентці Суспільного, що саме ці нагороди для нього — особливі. Однак залишатися осторонь, коли в Україні триває війна, він не може. Тому вирішив організувати таку ініціативу.

Гроші від продажу цих нагород, каже Олександр Дичук, він відправить на потреби української армії.

“Це — мої перші медалі на професійному рівні, які я здобув. Я ними пишаюся. Нагороди — особливі для мене, адже це — спогад про перші перемоги, про мій початок спортивного шляху. Але я хочу допомогти українським військовим. Звідси й виникла така ідея. Відомі спортсмени влаштовують такі аукціони, дехто — з моїх товаришів із команди. І я вирішив також не залишитися осторонь. Я хочу віддати гроші на потреби нашої армії, допомогти хлопцями, які нас зараз захищають, щоб ми всі могли спокійно жити та займатися далі спортом. А такі медалі, я вірю, ще виграю і не раз. Головне зараз — допомагати тим, хто оберігає нашу безпеку та спокій”, — каже Олександр Дичук.

На аукціон футзаліст виставив:

  • золоту медаль Кубка України, сезон 2019/2020;
  • золоту медаль чемпіонату України, сезон 2020/2021.

Олександр Дичук каже, що стартової ціни немає. Пропозиції учасників аукціону приймає у коментарях під дописом на своїй Facebook-сторінці до 1 квітня включно.

“Можна викупити окремо ту чи іншу медаль. Хто запропонує найвищу ціну, забирає нагороду. Взяти участь може кожен охочий. Немає обмежень. Тим, хто переможе, медалі я передам “Новою поштою” у будь-яке місто власним коштом”, — обіцяє спортсмен.

Олександр Дичук розповідає, що це — не остання благодійна акція. Разом з іншими футзалістами “Урагану” будуть й надалі займатися волонтерством. Зокрема, планують здати кров.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.