У Рівному, Івано-Франківську, Тернополі та Львові одружились гвардійці

Новини, Суспільство

Війна – не перешкода почуттям, з вірою у перемогу люди продовжують створювати сім’ї. На заході та сході, на півночі та півдні країни одружуються нацгвардійці.

Про це повідомили у пресслужбі Західного територіального управління Національної гвардії України, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-інфо.

Замість весільного костюма на військовослужбовцеві у Тернополі – броня, замість квітів для коханої – зброя.

«Наші почуття з роками вже загартувалися мов сталь. Ми є одним для одного справжньою підтримкою, надійним захистом та «бронею», – каже військовослужбовець Національної гвардії Артем. – Це дуже зворушливий момент у важкий для нас і країни час. Але ми щиро віримо в перемогу»!

У Рівному об’єднали долі одразу двоє правоохоронців – працівниця патрульної поліції Рівненщини та нацгвардієць. Після короткої церемонії одруження наречені повернулись до виконання своїх службових обов’язків.

Будучи цивільною вона, Анастасія, з окупованого містечка, що на Донеччині переїхала до Івано-Франківська де влаштувалася на військову службу в НГУ, щоб захищати Україну і відвоювати наші землі. Через деякий час знайшла своє кохання в Франківську і зараз зі своїм чоловіком разом захищають Батьківщину.

Після негучного, але такого омріяного весілля повернулась чекати свого гвардійця й наречена Марія зі Львова. Каже, що війну ми переможемо, а тоді вже ніколи не відпустить руку коханого.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.