За добу прикарпатці подали до поліції близько 750 звернень

Кримінал, Новини, Суспільство

З початку війни поліцейські Івано-Франківщини цілодобово працюють у посиленому режимі та перебувають у повній бойовій готовності.

За минулу добу близько 750 звернень громадян опрацювали прикарпатські поліцейські,  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ПІК.

“Усі ці повідомлення опрацьовані. З 22.00 до 7.00 мешканцям області необхідно залишатися вдома, а в разі спрацювання сигналу тривоги – спуститися в укриття”,– йдеться у повідомленні поліції області.

Нагадуємо, що у разі виявлення осіб, які викликають у вас підозру, не вступайте з ними в контакт, запам’ятайте їхні прикмети, одяг чи інші ознаки, за якими їх можна ідентифікувати, точне місцеперебування чи напрямок руху та зателефонуйте до поліції.

В посиленому режимі працюють оператори служби “102”.

Нагадаємо, що для зручності громадян в поліції Івано-Франківщини запустили додаткову цілодобову «оперативну лінію». Тепер за допомогою можна звернутися ще й за мобільним номером 063-84-10-411 в Телеграмі.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.