У Ворохті зустріли тіло актора Паши Лі, який загинув, захищаючи Україну (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Сьогодні, 18 березня, жителі Ворохтянської територіальної громади «живим коридором» з українською символікою та лампадками зустріли і віддали шану українському герою, 33-річному українському актору театру і кіно, дубляжу, співаку і композитору та телеведучому Павлу Романовичу Лі.

Про це повідомили у групі громади у Фейсбуці, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Через вторгнення Росії в Україну Павло Лі приєднався до лав Збройних Сил України 25 лютого 2022 року. Загинув 6 березня 2022 року відважно захищаючи Україну під обстрілами в Ірпені, де відбувалися запеклі бої з російськими окупантами. Вічна пам‘ять!”, – йдеться в повідомленні.

У Ворохті зустріли тіло актора Паши Лі, який загинув, захищаючи Україну 1

Паша Лі вступив до лав територіальної оборони Збройних сил України, аби захищати рідну країну від російських окупантів. У складі ЗСУ він допомагав евакуюватися городянам, які опинилися в епіцентрі бойових дій. 33-річний герой зняв свій бронежилет та одягнув на дитину, яку ніс на руках.

Актора ховають у Ворохті, звідки його мама.

У Ворохті зустріли тіло актора Паши Лі, який загинув, захищаючи Україну 2

Паша Лі грав у театрі “Колесо”. Став однією із зірок першого фільму жахів “Штольня” (2007) Любомира Левицького. Паша також знімався у “Тіні незабутніх предків” (2013), “Правило бою” (2016), “Звичайна справа” (2013).

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.