У Делятин та Яремче везуть військовослужбовців, які загинули на Яворівському полігоні

Кримінал, Новини, Суспільство

Сьогодні у селищі Делятин та в мікрорайоні Дора міста Яремче зустрічатимуть скорботний кортеж, який доставить до місць поховання двох загиблих військовослужбовців Марчука Андрія Миколайовича та Луціва Петра Володимировича.

На сторінці Яремчанської міської ради у фейсбуці повідомляється, що військовослужбовці загинули внаслідок ракетного удару, спрямованого на Міжнародний Центр миротворчості та безпеки, більш відомого як Яворівський військовий полігон у Львівській області, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Скорботний кортеж із загиблими Героями прибуде в Делятин орієнтовно о 14.00 -14.30 год. Місцевих мешканців просять утворити живий ланцюг вздовж центральної дороги.

Нагадаємо, росіяни здійснили ракетний обстріл Яворівського полігону вранці 13 березня. Загалом ворог випустив по полігону 30 крилатих ракет. Внаслідок цієї атаки 35 людей загинули, 134 отримали поранення.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.