У Росії заявили, що YouTube займається тероризмом

Новини, Суспільство

Роскомнагляд заявив, що відео хостинг YouTube займається тероризмом, і зажадав від нього припинити трансляцію антиросійських роликів. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Роскомнагляд у Telegram

“18 березня Роскомнагляд зажадав від компанії Google LLC негайно припинити поширення погроз на адресу громадян Російської Федерації на відеохостингу YouTube.

Раніше стало відомо, що користувачам відеохостингу YouTube транслюються рекламні ролики із закликами виводити з ладу залізничні комунікації Російської Федерації та Республіки Білорусь. Дії адміністрації YouTube мають терористичний характер і загрожують життю та здоров’ю російських громадян”.

На думку Роскомнагляду, поширення подібних закликів “наочно демонструє антиросійську позицію американської компанії Google LLC”.

Тому він вимагає “в максимально короткі терміни” припинити трансляцію антиросійських роликів.

У Роскомнагляді також заявили, що останніми тижнями “чітко виражену антиросійську позицію” зайняли американські ІТ-компанії, зокрема Meta Platforms Inc.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.