Російські окупанти бояться ЗСУ і масово шукають спосіб втекти з України

Новини, Політика, Суспільство

Військові Російської Федерації настільки розчарувались у невдалих планах Москви щодо захоплення України, що тепер шукають можливість отримати поранення, щоб якнайшвидше втекти до госпіталю.

Про це один з російських загарбників розповів своїй матері під час телефонної розмови, яку перехопила Служба безпеки України,  про що повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на РАЇ.

“Вороги більше не хочуть воювати і ставлять для себе єдине завдання – вижити.

“Я тебе по секрету скажу…мы хотели патронами 7.62, украинскими, короче, друг-другу ноги попрострелить и вернуться в госпиталь в Буденовск…”, – розповідає окупант.

“Він мріє втекти з поля бою, бо втрати лякають”, – зазначають в СБУ.

Залишки його бригади зараз дислокуються в Миколаївській області. Вони хочуть зайти в місто, проте вже стали небоєздатними.

“У нас 120 человек отправили обратно с бригады в госпиталь с ранениями… еще около 320 человек раненых и 350 человек – “200-й” груз”, – говорить російський військовий.

Нагадаємо, 24 лютого Президент РФ Володимир Путін оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. По низці українських міст були завдані ракетні удари, атаковані військові об’єкти Збройних сил України.

Після цього Верховна Рада запровадила воєнний стан в Україні. У зв’язку з чим президент України Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію та утворив Ставку Верховного головнокомандувача.

До слова, у деяких областях України запровадили комендантську годину, як вимушений крок в умовах війни.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.