Українські війська перейшли у контрнаступ – Подоляк

Новини, Політика

Радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк розповів про три речі, які відбуваються наразі під час російсько-української війни.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на акаунт в Twitter.

Військові Збройних сил України здійснюють контрнаступ на низці оперативних напрямків. Завдяки цьому кардинально змінюється диспозиція сторін.

Таку інформацію підтверджують й у Генштабі ЗСУ. У повідомленні заявили, що українські військові завдали нищівних ударів по угрупованнях російських загарбників, а на окремих напрямках перейшли у контрнаступ.

Також, за словами Подоляка, російські журналісти починають втікати зі своїх телеканалів.

Наприклад на тлі нещодавнього інциденту, коли  під час етеру на російському пропагандистському телеканалі до студії забігла редакторка із закликами не вірити російській пропаганді та зупинити війну в Україні.

Водночас керівництво Російської Федерації намагається знайти союзників, солдати яких готові помирати на теренах України.

Варто зазначити, що незадовго до вторгнення Росії в Україну президент РФ Володимир Путін зустрівся з лідером Китаю Сі Цзіньпіном у Пекіні. Невдовзі після цього ді країни оголосили про “партнерство без обмежень”.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.