Внаслідок падіння уламків російської ракети в Києві на Куренівці одна людина загинула і шестеро дістали поранень – Кличко

Новини, Політика, Суспільство

Внаслідок падіння уламків ракети, випущеної російськими військами, на столичний район Куренівка одна людина загинула і шестеро дістали поранень, повідомляє мер Києва Віталій Кличко.

“Буквально нещодавно уламки ракети впали на дорогу на Куренівці. Одна людина загинула, шестеро поранених. Двох поранених забрала швидка. Повністю знищено тролейбус, який був без пасажирів. Вилетіли шибки, пошкоджені балкони навколишніх будинків та комерційні приміщення на перших поверхах”, – написав він у телеграм-каналі, про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ .

За словами Кличка, рятувальники та бригади швидкої роботи на місці події.

При цьому у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) уточнили, що внаслідок ворожого авіаобстрілу сталося займання у житловому будинку.

“14 березня об 11:15 до ДСНС надійшло повідомлення про пожежу у Подільському районі столиці. Рятувальники, що прибули на місце, встановили, що внаслідок ворожого обстрілу серед житлових п’яти- й 10-поверхових будинків сталося займання у двох квартирах на третьому та четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Об 11:42 займання було локалізовано на загальній площі 25 кв. м і об 11:49 – ліквідовано”, – зазначається у повідомленні.

Попередньо в ДСНС також підтвердили загибель однієї людини і травмування шістьох, з яких п’ятьох людей було госпіталізовано до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.