У Франківську рада бізнес-омбудсмена відкрила штаб-квартиру

Новини, Суспільство

Рада бізнес-омбудсмена відкриває свої двері і службу допомоги на заході України. Штаб-квартира розташована в Івано-Франківську на Promprylad.Renovation.

Про це повідомила заступниця бізнес-омбудсмена Тетяна Коротка, яка записала відеозвернення до бізнесменів, власників бізнесу, топменеджерів та працівників, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Рада бізнес-омбудсмена вже перелокувалася і готова вам допомагати. Ми сьогодні відкриваємо офіс в Івано-Франківську для того, щоб допомогти тим бізнесам, які хочуть перелаштуватися на роботу у західній Україні, зняти всі бар’єри та разом із місцевою владою знайти необхідні місця і потужності, а тому бізнесу, який хоче допомагати у війні армії з гуманітарною допомогою, допомогти зняти бар’єри на кордоні”, – повідомила Тетяна Коротка.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.