Мешканців Франківської громади закликають садити городи

Новини, Суспільство

Міський голова Франківська у відеозверненні попросив мешканців громади садити городи.

За словами мера, попри похолодання початок городніх робіт в громаді має стартувати, адже вже весна. Місто традиційно організує перевезення до садів-городів, повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ

“Зараз, хоч і трохи сніжить і похолодало, та все ж на календарі весна. А це означає, що незабаром початок городніх робіт. Хочу зауважити, що місто традиційно місто  Цьогоріч плануємо запустити автобуси за п’ятнадцятьма маршрутами. Їздити почнуть традиційно з 12 квітня. Про графіки та старт перевезень ще нагадаю”,- повідомив очільник.

Окрім того, КП «Франківськ Агро» також приступить до діяльності. На полях проводитиме посадку необхідних культур. В першу чергу урожай буде спрямовуватися на забезпечення потреб армії та громади.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.