Франківські медики домовляються про пересадки кісткового мозку дітям в Італії

Новини, Суспільство

Тривають перемовини між івано-франківськими та італійськими медиками щодо прийому на лікування і порятунок онкохворих дітей з України. 

Про це під час брифінгу 10 березня повідомив головний лікар КНП “Обласна дитяча клінічна лікарня” Тарас Мельник,  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Галку“.

Наразі в закладі лікують 41 дитину з інших регіонів України, розповів медик.

А до операцій з пересадки кісткового мозку в Італії готують діток з Харківської і Черкаської області, котрі не можуть лікуватися у Києві і тимчасово перебувають в Івано-Франківській обласній дитячій лікарні. Попередньо відомо, що дітей доставлять до кордону франківські медики.

Також є домовленість про лікування українських діток у Польщі. Мельник наголосив, що ці заходи організовують безкоштовно.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.