Під час евакуації людей з Ірпеня росіяни підірвали залізничну колію (фото)

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

У суботу, 5 березня, під час запланованої евакуації з Ірпеня до Києва, росіяни підірвали залізничну колію.

Відтак люди, які мали виїхати з міста кількома вагонами, терміново покидають вокзал, повідомив мер міста Олександр Маркушин у Facebook, інформацію підтвердила і Верховна Рада у Telegram, пише щоденна онлайн-газета  Голос ІФ.

«Всім людям, які чекали на евакуацію з залізничного вокзалу Ірпеня, треба перейти до Новоірпінської траси (міст с.Романівка), там буде здійснена евакуація автобусами на Київ», – написав мер Ірпеня Олександр Маркушин.

З Ірпеня першочергово вивозять жінок з дітьми та людей похилого віку.

Напередодні, 4 березня, мер Ірпеня Маркушин офіційно повідомив, що на 10:00 суботи запланована евакуація людей. П’ять вагонів мали вивезти біженців з Ірпеня до Києва.

Нагадаємо, під час переговорів 3 березня Україна і Росія домовилися про створення гуманітарних коридорів з можливістю тимчасового припинення вогню в місцях цих коридорів. А у суботу, 5 березня, з Маріуполя та Волновахи відриють гуманітарні коридори для цивільних.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.