Івано-Франківська обласна дитяча лікарня прийматиме пацієнтів з інших регіонів України (документ)

Здоров'я, Новини

Івано-Франківська обласна дитяча лікарня готова приймати пацієнтів з інших регіонів України. Медики нададуть хворим дітям ургентну медичну допомогу, якщо вони не можуть її своєчасно отримати в інших медзакладах.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку медзакладу.

“Надаємо повний спектр (третинний рівень) медичної допомоги немовлятам і дітям до 18 років — соматичні та хірургічні спеціальності, онкогематологія. Також маємо три відділення для лікування новонароджених та передчасно народжених дітей, оперуємо немовлят із діагнозом “ретинопатія новонароджених”, — йдеться у дописі.

Івано-Франківська обласна дитяча лікарня прийматиме пацієнтів з інших регіонів УкраїниФото: Обласна дитяча лікарня

Медики готові надавати хворим дітям ургентну медичну допомогу

Як йдеться у повідомленні, франківські медики вважають своїм обов’язком підтримати та розвантажити заклади охорони здоров’я, які опинилися в епіцентрі бойових дій. Вони закликають звертатися до лікарні за потреби та за можливості евакуювати у медзаклад дітей.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.