Порушення незавада стати директором КНП “Івано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня”…? (відео+документ)

Відео-новини, Здоров'я, Кримінал, Новини

17 лютого на засіданні постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики серед інших розглядалося питання щодо погодження на  призначення гендиректорам КНП Івано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня Миколи Стовбана.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Під час комісії депутати обласної ради від фракцій ПП ВО «Батьківщина» Любомир Слободян та ПП «Європейська солідарність» Наталія Дьоміна вказали керівництву департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА на тотальну некомпетентність, халатність брехливість та неповагу до депутатського корпусу в цілому своїм ігноруванням рішень цієї комісії та сесій обласної ради загалом.

також читати: Корупційний конкурс у медицині Прикарпаття. “Невпихуйте, невпихуєме”, – казав класик української політики Іван Плющ (відео+фото+документи)

Так директор департаменту Ігор Дмитренко не подав на комісію облради протокол №-3 конкурсної комісії ДОЗ ОДА на зайняття вакантної посади керівника КНП Івано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня за результатами конкурсу від 28.01.2022 року та довідку щодо наявності необхідного керівного стажу у Миколи Стовбана.

Як вже раніше повідомляла газета Голос ІФ Ігор Дмитренко, його заступник Володимир Дзьомбак, який одночасно незаконно був призначений ще й керівником конкурсної комісії та кандидат на заміщення посади керівника КНП Микола Стовбан знаходяться у дружніх стосунках, є кумами, а члени їх родин ведуть спільний бізнес, що є конфліктом інтересів.

також читати: Пробили дно. Невігласи з ОДА перешкоджали журналістам та вчинили грабіж? (відео+фото+документи)

14.02. 2022 року за фактами корумпованих призначень в ДОЗ Івано-Франківської області Івано-Франківським РУП ГУНП в Івано-Франківській області відкрито кримінальне провадження за ст. 364 ч.1 КК України (Зловживання владою або службовим становищем).

Микола Стовбан, який до слова вже рік незаконно виконує обов’язки гендиректора КНП Івано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня мав подати концепцію стратегічного розвитку медзакладу на 2022-2027, за словами депутатки Наталії Дьоміної подав плагіат цієї концепції написаної попереднім гендеректором, мало того чи то через некомпетентність чи розсіяність у документі не змінив навіть роки 2018-2022.

також читати: У одного із претендентів на посаду директора інфекційної лікарні може бути підроблений стаж роботи (відео+фото+документи)

Дивно, що поважна фракція ПП «Платформа громад» незважаючи на очевидні порушення під час проведення конкурсу на заміщення посади гендиректора КНП Івано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня та корупцію в ДОЗ області вирішили підтримати кандидатуру Миколи Стовбана.

Незважаючи на порушення кандидатуру Миколу Стовбана мають розглянути обласні депутати на черговій сесії вже в цьому місяці.

Подробиці у сюжеті Голос ІФ:

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.