Юрисконсульт УДКТІагротранс розповів євродепутатам, про захоплення в Україні держпідприємства (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Юрисконсульт ДП УДКТІагротранс, правозахисник, журналіст Голос ІФ Володимир Родчук відряджений до Європейського союзу розповів євродепутатам та правозахисним організаціям, про захоплення в Україні державного підприємства.

Про це передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Окрім цього Володимир Родчук повідомив, що державний науковий інститут в 2016 році за підробленими документами був захоплений Судовою адміністрацією України. Понад 40 науковців та працівників були викинуті на вулицю, при цьому юридичний статус та адреса залишилася, люди не були розраховані з підприємства у законному порядку і фактично опинилися заручниками корупційної влади.

також читати: Журналіст закликав владу та правоохоронців провести “велике прибирання” бандитів з міст і сіл України (відео)

Незважаючи на кілька сотень звернень, десятки порушених кримінальних проваджень щодо розкрадання ДП УДКТІагротранс та доведення його до банкрутства, влада так і не провела ліквідацію підприємства та не звільнила людей.

також читати: 232 голоси депутатів “ЗА” відновлення конституційних та трудових прав працівників УДКТІагротранс у Івано-Франківську (відео+фото)

Працівники інституту не можуть вийти на пенсію, перейти на іншу роботу, отримати зароблену заробітну плату. Працівники УДКТІагротранс 6 років позбавлені будь-яких конституційних та трудових прав. Ні президент, ні Уряд України, ні правоохоронці людями допомагати не бажають, тому остання надія залишилася на західних партнерів.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.