На горі Піп Іван намело до метра снігу (фото)

Новини, Суспільство

На горі Піп Іван Чорногірський у Карпатах у суботу 20 листопада погана видимість через опади, ще до обіду намело місцями до 1 метра снігу. 

Про це повідомляє  щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінка Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост.

також читати: Верховина – незабутній відпочинок у жовтні-листопаді (відео)

“Станом на 11:45 20.11.2021 на г. Піп Іван Чорногірський температура повітря -5°С, вітер західний 8 м/с, обмежена видимість до 50 м, на північних схилах передуви снігу до 1 м”.

 

На 20 листопада Укргідрометцентр оголошував “штормове попередження“, прогнозуючи у більшості областей пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий).

На 21 листопада прогноз теж “штормовий”: вночі у західних та північних, вдень у більшості областей, крім південних, пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий).

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.