Кращі тенісисти з сіл Івано-Франківської територіальної громади змагалися за Кубок міського голови (фото)

Новини, Суспільство

Майже вісім десятків мешканців населених пунктів Івано-Франківської міської територіальної громади взяли участь у турнірі з настільного тенісу на Кубок міського голови, який відбувся сьогодні в Івано-Франківську.

Про це повідомляє  щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на інформацію, озвучену міською головою Русланом Марцінківим у фейсбуці.

Як і планувалося, змагання відбувалися на базі спорткомплексу Івано-Франківського національного університету нафти і газу.

Зі слів очільника міста, 76 учасників турніру, які представляли усі населені пункти територіальної громади, змагалися у різних гендерних та вікових категоріях, як-от: юнаки і дівчата до 18 років, чоловіки й жінки, старші 18 років.

Свої вміння тримати ракетку продемонстрували також заступник Івано-Франківського міського голови Віталій Федорів та радники міського голови, які представляють громади сіл.

«Сподіваюсь, що власним прикладом всі вони надихнуть займатись спортом кожного мешканця громади!» – зауважив з даного приводу Руслан Марцінків.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.