Земля для ветеранів: Івано-Франківським учасникам АТО цьогоріч виділили три десятки земельних ділянок

Новини, Суспільство

Близько трьох десятків земельних ділянок різного призначення отримали цьогоріx учасники АТО/ООС в Івано-Франківській міській територіальній громаді.

Про це повідомляє  щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Миколу Вітенко.

Звітуючись на черговому засіданні міського виконавчого комітету за дев’ять місяців своєї роботи, Микола Вітенко, заступник Івано-Франківського міського голови.

«Робота з забезпечення земельними ділянками учасників АТО та членів їх сімей звичайно, що ніколи не зупинялась і далі ми її ведемо, зокрема, співпрацюємо з асоціаціями за цих дев’ять місяців виділили ряд земельних ділянок різного цільового призначення. Загалом, якщо це підсумувати, то це близько тридцяти ділянок», – зазначив посадовець.

Так, за оприлюдненими заступником міського голови даними, протягом дев’яти місяців цього року земельні ділянки для індивідуального садівництва виділили трьом учасникам АТО/ООС; для будівництва індивідуальних гаражів – трьом ветеранам та трьом членам сімей загиблих (померлих) учасників АТО; для ведення особистого селянського господарства – трьом учасникам АТО та одному – члену сім’ї загиблого (померлого) атовця; для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд – тринадцяти ветеранам та одному члену сім’ї загиблого (померлого).

Крім цього, наразі затверджено проєкти землеустрою шести учасникам АТО/ООС для індивідуального будівництва гаражів, десяти учасникам бойових дій – для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, двом ветеранам – для ведення індивідуального селянського господарства та п’ятнадцяти атовцям – для індивідуального садівництва.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.