“Йти за хворобою”, -франківчани скаржаться на порушення у центрах масової вакцинації (відео+фото)

Відео-новини, Здоров'я, Новини, Суспільство

Івано-Франківська область вже кілька днів у «червоній зоні», яка згідно із постановою Уряду накладає на громадян України ряд обмежень щодо проїзду в громадському транспорті, відвідування кафе, спортзалів, доступом до роботи тощо.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

У зв’язку із цим франківці були змушені пішли до центрів масової вакцинації громадян, однак у цих місцях вони вистоюють у довжелезних чергах де наражають себе на небезпеку підхопити вірус, стикаються з істотними труднощами, а іноді і відмовами у вакцинації. Медики не справляються із напливом людей, що породжує масу скарг та непорозумінь.

3 листопада у Франківську стався взагалі безпрецедентний випадок, працівники КП «Добродій» порушуючи конституційні права громадянина виштовхали із центру масової вакцинації у ЦНАПі старшого чоловіка, який хотів привитися. У наслідок інциденту старенький мало не наклав на себе руки. Поліція, яка мала би втрутитись у ситуацію теж діяла не найкращим чином.

Тим часом короновірус на Прикарпатті б’є нові рекорди і наша область традиційно у лідерах серед нових випадків захворювання та смертності від вірусної недуги. У свою чергу голова ОДА Світлана Онищук заспокоює громадян та повідомляє, що нові центри вакцинації відкриватися не будуть.

також читати: Нових центрів масової вакцинації на Прикарпатті не відкриватимуть – людей просять йти у пункти щеплення

Дуже дивно, що при таких провалах у медичній галузі в Івано-Франківській ОДА нещодавно було проведено черговий таємний, закритий, непрозорий конкурс на заміщення посади керівника Департаменту охорони здоров’я.

також читати: «Тихе болото» або «таємний» конкурс в охороні здоров’я області?..

Голос ІФ підтримує вакцинацію українців у той же час закликає владу проводити щеплення у законний спосіб не порушуючи конституційні права громадян.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

 

Будьте здорові друзі та не забудьте підписатися на YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.