У Франківську стався вибух у житловому будинку (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

4 листопада о 9:12 від чергового поліції надійшло повідомлення про вибух в житловому будинку у Чукалівці на вулиці Довбуша.

До місця події одразу ж було направлено рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини № 1. По прибутті до місця події було встановлено, що в наслідок вибуху постраждало дві особи, яких працівники ШНМД доставили до лікувального закладу.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Рятувальниками проведено обстеження на наявність потерпілих в житловому будинку, а також за допомогою тепловізора обстежено житловий будинок щоб виключити можливість прихованого горіння. Обставини по даному факту встановлюються.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.