У Франківську пройде акція протесту працівників УДКТІагротранс по відновленню трудових прав (документи)

Новини, Політика, Суспільство

10 вересня о 10:00 год. біля незаконно захопленого в 2016 році адміністративного приміщення УДКТІагротранс Івано-Франківським окружним адміністративним судом за адресою вул. Незалежності, 46 відбудеться акція протесту за відновлення порушених конституційних та трудових прав працівників державного підприємства.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

На акції окрім виступів працівників УДКТІагротранс, які за злою волею урядовців та судової адміністрації залишилися без роботи, зарплат та пенсій планується проведення театралізованої сценки: «Вакцинуємо суд від корупції».

За результатами акції протесту працівники УДКТІагротранс передадуть свої вимоги представникам ОДА для доповіді президету, Уряду та ВРУ щодо негайного включення до бюджету країни окремої статті щодо погашення заборгованості по зарплатам та перед пенсійним фондом, зарахуванням трудового стажу працівникам УДКТІагротранс.

також читати: Донька сьомий рік на війні, а влада позбавила батька майбутнього! (відео+фото+документ)

Нагадаємо, що близько 40 працівників УДКТІагротранс в наслідок протиправного відчуження майнового комплексу підприємства Урядом та Судовою адміністрацією України на користь Івано-Франківського окружного адміністративного суду вже п’ять років позбавлені роботи, зарплат, можливості звільнитися з роботи чи вийти на пенсію.

також читати: Звернення до президента: – “час працює не на Вас, час працює на Україну!” (відео)

В Україні Судова гілка влади не просто стала на бік злочинців- рейдерів, а сама стала рейдером. Задумаємося друзі чи прийдуть інвестиції в Україну, якщо у нас в державі суди виступають у ролі рейдерів.

також читати: ОБСЄ шоковане цинічним порушенням прав людини в Івано-Франківську (відео)

Це свавілля у державі необхідно негайно зупинити не на словах, як це робить влада, а на ділі, негайно навівши лад із нахабними рейдерами у мантіях, відновити конституційні та трудові права людей! Правда переможе!

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.