До нас на “гастролі їде Остап Бендер”…? (відео+фото)

Відео-новини, Кримінал, Новини

Працівники УДКТІагротранс виявив ще один зухвалий злочин вчинений з метою розкрадання майна державного підприємства, який вчергове підтверджує спланованість та організованість в діях ОЗГ щодо доведення до банкрутства унікального інституту, з метою його подальшого захоплення.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Першого квітня юристи УДКТІагротранс з заявами про злочин звернулися до Івано-Франківського районного управління поліції.

також читати: В Івано-Франківську рейдери планують незаконно забудувати територію довкола стадіону “Юність”…? (відео+документи)

Колектив без надії сподівається, що наша влада та правоохоронці стануть на сторону людей і почнуть розслідувати злочини пов’язані із захопленням та розкраданням УДКТІагротранс.

також читати: ОБСЄ шоковане цинічним порушенням прав людини в Івано-Франківську (відео)

Колишній директор Олег Олійник, який планомірно доводив УДКТІагротранс до банкрутства з Остапа Бендера, який «банкував по великому» перетворився у такого собі старіючого «сліпого» Паніковського готового братися за любу брудну роботи лишень би отримати пару «срібняків».

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.