В Івано-Франківську рейдери планують незаконно забудувати територію довкола стадіону “Юність”…? (відео+документи)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

Кілька місяців поспіль колектив ДП УДКТІагротранс та газети Голос ІФ ведуть переписку із Івано-Франківським окружним адміністративним судом на предмет отримання інформації щодо створення, за адресою Незалежності, 46 в місті Івано-Франківську представниками суду та іншими зацікавленими особами ОСББ.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Нагадаємо, що майновий комплекс ДП УДКТІагротранс у 2016 році було незаконно за підробленими документами відчужено на користь Івано-Франківського окружного адміністративного суду.

також читати: В Івано-Франківську корумповані чиновиники та судді знищили унікальний науково – дослідний інститут (відео+фото)

Незважаючи на неодноразові запити, Івано-Франківській окружний адміністративний суд їх ігнорує, надсилаючи відписки та викривлену інформацію.

Останній запит газети Голос ІФ від 03 березня 2021 взагалі був просто проігнорований, а відповідь в редакцію так і не надійшла. 25 березня кореспонденти Голос ІФ звернулися до цього горе – суду для отримання відповіді наручно, однак отримали чергову відписку та погрози на адресу незалежного засобу масової інформації, які ми розцінюємо як тиск на пресу в Україні.

також читати: ОБСЄ шоковане цинічним порушенням прав людини в Івано-Франківську (відео)

Цинізм та зухвалість суддів режиму Януковича просто зашкалює, які замість того аби приймати правосудні рішення та захищати українців працюють на догоду Росії- країни агресора перейменовуючи проспект названий на честь провідника нації Степана Андрійовича Бандери на Московський, а також віджимають майно у державного підприємства викидаючи людей на вулицю, позбавляючи їх усіх Конституційних прав та свобод, права на отримання зарплат та пенсій, роблячи людей заручниками у власній державі – Україні!

Подробиці у відео від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.