Резонансну справу Сергія Феденишина можуть відкласти у зв’язку із хворбою порокурора…? (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Залізничним районним судом м. Львова розпочато розгляд кримінального провадження внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за  №12019140000000426 від 24.04.2019 (кримінальна справа №463/4221/20, суддя Н. М. Палюх).

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

У судовому засіданні було встановлено порядок та обсяг доказів, які необхідно дослідити у судовому засіданні. Насамперед вирішено досліджувати письмові документи, аудіо-, відеозаписи та речові докази у справі. Після цього мають бути допитані свідки та обвинувачені.

Також читати: Більше року за гратами. Резонансна справа Сергія Феденишина. Кримінал чи все ж таки політика? (відео)

На даному етапі судом досліджено протокол огляду сайту на якому фактично було розміщено інформацію про продаж наркотичних речовин. Однак з вказаного протоколу так і не було зрозуміло хто створив вказаний сайт, хто підтримував його функціонування та наповнював його інформацією, що фактично було б доречним при з’ясуванні питання про причетність осіб, які обвинувачуються у вчиненні кримінального правопорушення до функціонування вказаного сайту та збуту наркотичних речовин.

Також читати: У Львові пройшла акція протесту проти незаконного перебування під вартою без звинувачень Сергія Фединишина

Також було досліджено протоколи огляду відео та матеріали тимчасового доступу до речей і документів, які фактично вказували на те, що певні особи (які себе не впізнали на відео) пересилали певні поштові відправлення в яких на думку сторони обвинувачення могли бути наркотичні речовини.

Досліджені матеріали є фактично дослідженням, які жодним чином не вказують на причетність обвинувачених до інкримінованих їм кримінальних правопорушень.

Водночас суд має ще дослідити протоколи обшуку за місцем проживання обвинувачених, висновки експертів, протоколи проведення негласних слідчих (розшукових) дій та інші матеріали обсяг яких є досить значним та потребує значного часу.

Станом на сьогоднішній день фактично можна стверджувати, що сторона обвинувачення не має конкретних належних та допустимих доказів про причетність Феденишина С. В. до інкримінованих йому кримінальних правопорушень та фактично нагромаджує докази заради їх наявності а не доведення вини Феденишина С. В.. Звісно прокурор мав би надавати реальні докази причетності Феденишина С. В. до інкримінованих йому кримінальних правопорушень з метою підтвердження обґрунтованості підозри як цього вимагає закон. Однак станом на сьогодні, мабуть більш доцільним є утримання Феденишина С. В. під вартою стверджуючи, що докази його вини насправді є… Однак де і які – загадка.

Також читати: Феденишина на волю!!! Під таким гаслом пройшла акція протесту та суд у Львівському апеляційному суді (відео+фото)

Фактична якість «доказів», які надані на сьогоднішній день є настільки сумнівною, що про це зазначає сам суд вказуючи, що докази мають бути принаймні читабельні. То що ж тоді говорити про їх юридичну якість і обґрунтованість?

Громадські активісти, атовці та підприємці безкомпромісносно стали на захист Сергія Феденишина і будуть продовжувати акції протесту до справедливого рішення суду.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.