Феденишина на волю!!! Під таким гаслом пройшла акція протесту та суд у Львівському апеляційному суді (відео+фото)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

25 січня близько 11:00 години під стінами Львівського Апеляційного суду вчергове пройшла акція протесту на підтримку місцевого громадського діяча, бізнесмена та спортсмена Сергія Феденишина, який 430 днів без вироку суду перебуває в СІЗО.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

В листопаді 2019 року прокуратура Львівської області прозвітувала про викриття масштабного угрупування, яке ніби то займалося збутом наркотиків по всій території держави. Тоді місцеві ЗМІ безапеляційно призначили керівником цього «наркокортелю» Сергія Феденишина.

також читати: Більше року за гратами. Резонансна справа Сергія Феденишина. Кримінал чи все ж таки політика? (відео)

У той же час в залі Львівського Апеляційного суду проходило засідання Залізничного суду міста Львова під головуванням судді Наталії Палюх та за участю прокурора Сергія Криштановича.

також читати: Резонансна справа Сергія Фединишина: у Львові розпочався судовий розгляд, вивчення доказів, пройшла акція за чесне правосуддя (відео+фото)

Цього дня суд продовжив перегляд відеоматеріалів та впізнання підозрюваних по справі у них. Один із фігурантів себе упізнав, інші вказали на неможливість будь – якої ідентифікації у зв’язку із низькою якістю відеофайлів. Суд досліджував протокол обшуку Сергія Феденишина, який був написаний від руки, поганим почерком. У підсумку не суддя, ні прокурор повністю не змогли з ним ознайомитись.

також читати: У Львові пройшла акція протесту проти незаконного перебування під вартою без звинувачень Сергія Фединишина

Адвокати Сергія Феденишина вказують на те, що їхнього підзахисного без належних доказів фактично призначили винним у справі, весь цей час Сергій перебував за ґратами.

Наступне судове засідання призначено на 3 лютого 2021 року 11:00 годину.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.