В Івано-Франківську митні брокери на території Митниці жорстоко побили інваліда дитинства? (відео+фото)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

Роман Худа інвалід дитинства другої групи, повертаючись їз заробітків в місті Івано-Франківську вирішив розмитнити автомобіль придбаний у Європейському союзі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

30 грудня Роман Худа приїхав на митний пост «Прикарпаття»,  що знаходиться в м. Івано-Франківську по вул. Польова 6, зайшов до кабінету брокерів ФОП «Кіршак Олег Степанович», де побачив трьох осіб, один з яких виявився Олегом Кіршаком, дані особи розпивали спиртні напої, поводилися агресивно, виражалися нецензурною лайкою у громадському місці та групою осіб, безпричинно, із хуліганських спонукань з застосуванням рушниці спричинили Роману тілесні ушкодження.

також читати: Раніше суджений, скандальний підприємець Володимир Сазонов знову став на злочинний шлях (відео)

Потерпілий від рук митних брокерів Роман Худа викликав поліцію. Поліцейські приїхавши на місце,  не затримали підозрюваних у вчиненні зухвалого злочину та не освідчили хуліганів на стан алкогольного сп’яніння, а навпаки почувши у свою адресу погрози та нецензурну лайку покинули місце вчинення злочину.

В ході журналістського розслідування кореспонденти Голос ІФ відвідали ФОП «Кіршак Олег Степанович», однак брокери, які в той час знаходилися у приміщенні, поводилися агресивно та відмовилися надавати будь –які коментарі із приводу побиття Романа Худи.

Керівник Митного Посту Юрій Івасик підтвердив, що на території ввіреного йому підрозділу сталася надзвичайна подія і Він, як представник Митних органів зробить усе для того щоб подібні ситуації ніколи не повторювалася у майбутньому.

Потерпілий від рук негідників Роман Худа, а також редакція щоденної онлайн газети «Голос ІФ»  висловлює подяку Начальнику митного посту «Прикарпаття» Іваськіву Юрію Михайловичу, за сприяння у вирішенні конфлікту та сприяння у роботі журналістів.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.