Раніше суджений, скандальний підприємець Володимир Сазонов знову став на злочинний шлях (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

До редакції щоденної онлайн-газети Голос ІФ звернувся один із активних організаторів супротиву незаконному рейдерському захопленню «тітушками» гаражного кооперативу «Соколи» у м.Івано-Франківську – Олександр Гавриленко.

Зокрема, пан Олександр повідомив, що кілька років тому став жертвою шахрайських дій зі сторони франківчанина, особи із сумнівним минулим – Володимира Сазонова.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Довідка від редакції Голос ІФ:

Сазонов Володимир Володимирович – 44 роки.

Івано-Франківський підприємець, засновник 6 та керівник 5 приватних підприємств, серед яких – ПП «Аресконт» та ПП «Агенство журналіських розслідувань» займаються охоронною діяльністю на теренах Івано-Франківької області та за її межами.

В 1994-1997 році навчався в Івано-Франківському училищі міліції.

З 1997 по 2001 роки працював в органах внутрішніх страв на посадах слідчого.

В 2000 році був заарештований за ст.ст. 165 ч.2, 172 ч.2, 168 ч.3 Кримінального кодексу України. Однак, у зв’язку із зникненням з матеріалів кримінальної справи речового доказу, а саме грошей (у валюті – долари США) ця справа була закрита.

В 2011 році засуджений за ст. 172 ч.1 КК України.

В 2019-2020 роках Івано-Франківським відділом поліції за сприяння Івано-Франківської місцевої прокуратури відносно Володимира Сазонова порушені кримінальні провадження за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених ст.ст. 175, 190 КК України, розслідування яких на даний час триває.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.