У Франківську група п’яних чоловіків трощили МАФи та напали на поліцейських вночі (фото)

Кримінал, Новини

Сьогодні близько пів третьої години ночі, до працівників Муніципальної інспекції звернувся невідомий чоловік, який повідомив про групу молодиків в кількості п’ять осіб, які перевернули декілька турнікетів і копали МАФи підприємців на Вічевому майдані.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на муніципальну інспекцію Івано-Франківська.

На місце приїхали працівники поліції охорони, через те, що в одному з МАФів спрацювала сигналізація, інформує Фіртка.

Спільно з працівниками поліції інспектори Муніципальної варти відправилися на пошуки імовірних порушників. Уже через кілька хвилин на вулиці Лесі Українки виявили групу з п’яти осіб в стані алкогольного сп’яніння.

“Під час бесіди молодики поводилися зухвало, вживали не нормативну лайку, погрожували працівникам. Раптом один з них спробував здійснити напад на працівника поліції, його зразу було затримано. Після чого вся компанія вирішила напасти на поліцейських, щоб “відбити товариша”. Спільно з працівниками поліції інспектори затримали всіх порушників на місці. Але після цього вони не зупинилися. Затримані продовжували погрожувати, лаятися і чинити злісну непокору”, – йдеться у повідомленні.

Всіх затриманих доставили до міського відділу поліції, на них склали адміністративні матеріали.

А працівники Муніципальної інспекції надали пояснення по даній ситуації.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.