“Бізнес має бути свідомим”. Поліція перевірить гірськолижні курорти Прикарпаття та Львівщини

Здоров'я, Новини, Суспільство, Туризм

Правоохоронці проведуть перевірки на дотримання карантинних обмежень на гірськолижних курортах Івано-Франківської та Львівської областей. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Про це інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланям Суспільне Карпати.

За його словами, протягом останнього часу він отримує багато скарг щодо роботи ресторанів, барів та розважальних закладів на гірськолижних курортах країни під час карантину. Саме тому вже завтра, 15-го січня, правоохоронці проведуть перевірки закладів громадського харчування на гірськолижних курортах Прикарпаття та Львівщини.

“Якщо ми звертаємося до людей з проханням дотримуватись протиепідемічних заходів і вони дотримуються їх, то чому тоді певні представники бізнесу дозволяють собі порушувати ці правила? Бажання воювати із системою не повинно превалювати над збереженням життя та здоров’я українців. Порушення повинні мати наслідки!”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Суспільне дізнавалося, чи дотримується Буковель карантинних обмежень під час локдауну. Затори, черги на підйомники та в кафе побачили кореспонденти під час поїздки на курорт.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.