Встигнути до локдауна. І ще кілька причин вирушити до Карпат найближчим часом

Новини, Суспільство, Туризм

У січні на Україну чекає новий локдаун — не такий жорсткий і довгий, як весняний, але він все ж виключає можливість як слід відпочити.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Наземний транспорт та авіасполучення зупиняти не будуть, але значні обмеження розважальної індустрії можуть поставити хрест на хорошій відпустці, пише НВ.

Якщо ви планували поїздку в гори — краще зробіть це зараз.

У другій половині грудні і початку січня в Карпатах обіцяють гарну погоду — без сніжних буревіїв та інших катаклізмів. Тож це найкраща можливість провести час приємно для лижників або любителів піших прогулянок.

До того ж наближаються новорічні свята, причому, в цьому році вони обіцяють бути малолюдними навіть в Карпатах. Попри відсутність обмежень, багато хто все ж боїться подорожувати під час розгулу коронавірусу.

Інші, навпаки, втомилися сидіти вдома. Що ж, в будь-якому випадку, можливість відпочити випаде нескоро, отже не варто упускати шанс зануритися в зимову казку — снігову і наповнену особливим західноукраїнським колоритом.

Ціни на відпочинок в Карпатах цієї зими

Головною подією 2020 року стала, без сумніву, пандемія коронавірусу. Ця хвороба стала проблемою не тільки для системи охорони здоров’я, а й для багатьох галузей бізнесу.

У числі найбільш постраждалих — сфера туризму. Готельєри зазнавали збитків від карантинних обмежень, від зниження попиту і переформатування роботи. Багато українських і закордонних готелів вживали заходів із протидії коронавірусу, а це додаткові витрати.

За умови зменшення потоку відпочивальників, все це призвело до кризи галузі. Тепер готелі йдуть на все в спробі отримати прибуток, в тому числі знижують ціни для залучення туристів.

Карпат це теж стосується — не дивлячись на постійно зростаючі ціни майже на всі товари, туристичний продукт в цьому регіоні став навіть доступніше. В тому числі і в період новорічних свят.

В останні роки все більшою популярністю серед туристів користується Пилипець в Закарпатській області. Це невелике мальовниче село в оточенні гір, куди їдуть влітку і взимку за самотою і естетикою від спостереження чудових пейзажів.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.