На Верховинщині зупинили вантажівки з незаконною хвойною деревиною (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

На Верховинщині правоохоронці зупинили два вантажні автомобілі, які перевозили хвойну лісодеревину без відповідних документів. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

12 грудня працівники сектору реагування патрульної поліції Верховинського відділення поліції під час несення служби на території обслуговування зупинили два транспортних засоби марки «ЗІЛ», під керуванням 47-річного та 55-річного мешканців району, які перевозили лісодеревину хвойної породи без відповідних документів. Транспортні засоби з деревиною вилучено та поміщено на територію відділення поліції.

Слідчими внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України, інформує “Галка” на поліцію Івано-Франківської області.

Наразі проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють походження вилученої деревини.

“Поліція Івано-Франківщини надалі реагуватиме на всі повідомлення за подібними фактами щодо притягнення до відповідальності причетних осіб. Якщо ви стали свідками незаконної вирубки лісу – повідомляйте на «лінію 102» для негайного реагування на правопорушення”, – йдеться у дописі.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.