Суд щодо виплати заборгованої за сім років зарплати працівникам УДКТІагротранс перенесли (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини

В Івано-Франківському міському суді триває судовий розгляд безпрецедентної справи щодо стягнення з держави Україна заборгованої за сім років роботи зарплати працівникам УДКТІагротранс зарплати перенесли на 16.12.2020 року у зв’язку із хворобою судді.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Нагадаємо, що в місті Івано-Франківську в 2016 році стався кричущий випадок незаконного заволодіння майновим комплексом ДП УДКТІагротранс судовою адміністрацією України.

також читати: Івано-Франківський окружний адміністративний суд, який захопив приміщення УДКТІагротранс хоче будувати житловий будинок? (відео+документ).

Організована злочинна група, до складу якої входили посадові особи Кабміну України, Судової адміністрації України, Івано-Франківсбького окружного адміністративного суду залучивши до афери осіб із ОРДЛО підробивши печатку без погодження трудового колективу та профспілки заволоділи майновим комплексом УДКТІагротранс.

також читати: Шахрайство століття по Івано-Франківськи (відео).

В даний час трудовий колектив з командою юристів встановили осіб причетних до “Шахрайства століття по Івано-Франківськи” домоглися відкриття кількох кримінальних проваджень в ДБР та поліції України.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.