Шахрайство століття по Івано-Франківськи (відео)

Відео-новини, Кримінал, Суспільство

Цей кримінальний детектив за участю вищих посадових осіб держави та представників Феміди розпочався ще за часів правління Януковича.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ.

У центрі міста Івано-Франківська за адресою вул. Незалежності, 46 працював Український державний конструкторсько – технологічний інститут транспорту, який був єдиний в державі, що розробляв, конструював техніку та обладнання для сільського господарства. Трійка «друзів» суддя, колишній генерал міліції та священник – забудовник вирішили заволодіти ласим об’єктом та земельною ділянкою, яка виходить на стадіон «Юність». Реалізовуючи план захоплення УДКТІагротранс та земельної ділянки трійка друзів планомірно через підставних керівників інституту, призначення яких суддя лобіював в міністерстві АПК доводили до банкрутства високотехнологічне підприємство. Звісно, що закадичні друзі провертаючи шахрайство століття по-франківськи не переймалися долями людей, які врешті – решт, у наслідок афери здійсненої вже за прем’єрства Володимира Гройсмана в 2016 році залишилися заручниками, фактично безробітними без будь-яких соціальних гарантій та майбутнього.

Працівники УДКТІагротранс захищаючи свої трудові та матеріальні права зверталися у всі державні органи влади, від голови ОДА і до Президента на гарячі лінії Кабміну, міністерства АПК та в правоохоронні органи, однак отримували лишень відписки. В Україні нажаль рейдер, рейдера прикриває. Однак незважаючи на байдужість та злочинну бездіяльність органів влади у вересні та жовтні 2020 року ДБР України було відкрито кілька кримінальних проваджень за ст. ст. 358,364,365 КК України Це перша маленька, але дуже значуща перемога працівників інституту над корупційною системою держави. Також колектив УДКТІагротранс звернувся до Івано-Франківського відділу поліції із заявами про злочин, щодо невиплати зарплати з 2013 року. Івано-Франківським ВП відкрито кримінальне провадження за ст. 175 КК України, працівники визнані потерпілими.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.