Заступниця генсека НАТО відкриє Львівський безпековий форум 2020

Новини, Політика, Суспільство

Щорічну міжнародну подію Львівський безпековий форум відкриє цьогорічний форум заступниця генерального секретаря НАТО з питань публічної дипломатії Байба Браже.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на ГРОМАДСЬКЕ РАДІО.

Цьогоріч форум присвячений пошуку цінностей нового світового безпекового порядку, а також формуванню Стратегії безпеки в Чорному морі.

Крім Байби Браже, серед спікерів також заступник генерального секретаря НАТО у 2012-2016 роках Александр Вершбоу, командувач ВМС України в 2016-2020 роках Ігор Воронченко, президент аналітичного центру Jamestown Foundation Глен Ховард, британський письменник та експерт з протидії дезінформації Пітер Помаранцев та інші.

Нагадаємо, 9 листопада розпочнеться Львівський безпековий форум 2020. Відбуватиметься форум цьогоріч 9-14 листопада у форматі експертного онлайн-марафону.

З 9 по 14 листопада відбудеться 6 вебінарів, які стосуватимуться міжнародної безпеки у постковідному світі, пошуку моделі співпраці між країнами Чорного моря та захисту інформаційної ідентичності людини в умовах наростання інформатизації суспільства.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.