Особливо тяжкі злочини: у Львові викрили учасника транснаціонального угруповання (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

У Львові затримали члена міжнародного злочинного угруповання “Лота Гулі”, який займався вимаганням грошей та врегулюванням конфліктів між кримінальними авторитетами.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на пресслужбу СБУ, затриманий причетний до скоєння тяжких і особливо тяжких злочинів.

“Оперативники спецслужби отримали інформацію про те, що раніше судимий громадянин однієї з країн Південного Кавказу нелегально прибув до Львівської області. Після прибуття на територію регіону він намагався діяти в інтересах міжнародного злочинного угруповання так званого “Лота Гулі” в ролі “смотрящого”, – відмічено в повідомленні.

Чоловік був затриманий, і йому обрали запобіжний захід. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2. ст. 332-2 Кримінального кодексу України.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.